Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Προσφορές του Μήνα

Τα NotosPharmacies και με αρωγό το δίκτυο Pharmaplus, κάθε μήνα σας προσφέρουν ανεπανάληπτες προσφορές. Επισκεφτείτε τώρα το NotosPharmacies.blospot.gr και μάθετε πρώτοι ποια προϊόντα βρίσκονται μέχρι και σε τιμές κόστους.


Οι πάνες Pampers είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας, με σκοπό να το κρατά στεγνό ακόμη και την νύχτα.

Το κολλαγόνο είναι ένας τύπος πρωτεΐνης, και δουλεύει μαζί με την κερατίνη για να παρέχουν στο δέρμα τη δύναμη, την απαλότητα, την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα που το χαρακτηρίζει. Το κολλαγόνο παράγεται από το δέρμα και από άλλα μέρη του σώματος 



Συμπλήρωμα διατροφής ιδανικό για επίπεδη κοιλιά. Με αδυνατιστική δράση που βοηθά στην καύση των θερμίδων και συμβάλει στη μείωση της περιμέτρου της μέσης.


Το Lipo Redux είναι ένα ισχυρό βοήθημα για όσους επιθυμούν να ελέγξουν αποτελεσματικά το βάρος τους.
Είναι αποτελεσματικό ακόμα και σε υπέρβαρα άτομα.
Στοχεύει στην απώλεια σπλαχνικού λίπους, εξασφαλίζοντας αισθητή μείωση πόντων σε όλο το σώμα από τον 1ο μήνα χρήσης

Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πιο λεπτή σιλουέτα και να χάσετε μερικά κιλά, ενώ βοηθά και στην αποτοξίνωση του σώματος σας. Φυτικό προϊόν, χωρίς τεχνητές γλυκαντικές και χρωστικές ουσίες αδυνατίσματος.


Το 1ο προϊόν που μειώνει την πρόσληψη θερμίδων που προέρχονται από τα κύρια θρεπτικά συστατικά: υδατάνθρακες, σάκχαρα και λίπος.


Όλα τα αντηλιακά μπορείτε να τα βρείτε με έκπτωση 30%



Όλα τα αδυνατιστικά προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε με έκπτωση 20%



Αυξάνει την ελαστικότητα και αντοχή του δέρματος και μειώνει τις ρυτίδες. Βελτιώνει την επούλωση και δρα κατά του σχηματισμού ουλών. Λιπαίνει και προστατεύει τους χόνδρους, τις αρθρώσεις και τους μυς, προλαμβάνοντας τη φθορά και τη γήρανσή τους.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου