Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Apivita Queen Bee


Σύνταξη-Επιμέλεια: Παπαγιαννόπουλος Βασίλης, Φαρμακοποιός στο Φαρμακείο Βούλας
Λ.Βουλιαγμένης 54, Βούλα 

Apivita Queen Bee Η Βασίλισσα της Ολιστικής Αντιγήρανσης! Γνωρίστε την!




  Η Αpivita, μια απ τις κορυφαίες εταιρείες φυσικών καλλυντικών, μας παρουσιάζει τη νέα γενιά προϊόντων QUEEN BEE με φρέσκο ελληνικό βασιλικό πολτό.


  Ο βασιλικός πολτός είναι η τροφή της βασίλισσας μέλισσας σε μια κοινωνία μελισσών. Τα οφέλη του βασιλικού πολτού είναι πολλαπλά καθώς είναι πλούσιος σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι προσδίδει στη βασίλισσα μέλισσα μέχρι και 2,5 φορές μεγαλύτερο σωματικό βάρος και 80% μεγαλύτερο μήκος από τις κοινές εργάτριες μέλισσες, ενώ της επιτρέπει να ζει έως και 40 φορές περισσότερο!

  Η νέα QUEENBEE προτείνει μια ολιστική προσέγγιση στην αντιγήρανση, συνδυάζοντας τη θαυματουργή δράση του ελληνικού βασιλικού πολτού σε λιποσώματα, με 12% συγκέντρωση σε φυσικά δραστικά συστατικά τεκμηριωμένης αποτελεσματικότητας! Για 1η φορά σειρά περιποίησης προσώπου προάγει και ενισχύει την κυτταρική επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας και αντιμετωπίζει όλες τις αιτίες που σχετίζονται με τη γήρανση, εξασφαλίζοντας την αρμονική λειτουργία και την αναγέννησή της.

  Ενώ η συνήθης συγκέντρωση δραστικών συστατικών στις καλλυντικές κρέμες δεν ξεπερνά το 6-7%, η νέα Queen Bee είναι το πρώτο καλλυντικό προϊόν που περιέχει 12% φυσικά δραστικά συστατικά, ενώ το 96% της σύνθεσης της αποτελείται από φυσικά συστατικά, χωρίς τεχνητά αρώματα, parabens, παράγωγα πετρελαίου, τεχνητά αρώματα και σιλικόνες.






Η μοναδική σύνθεση της νέας queen bee έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 6 σημεία: Lifting
Μείωση των ρυτίδων
Σύσφιγξη της επιδερμίδας
Αύξηση λάμψης
Ομοιόμορφος χρωματικός τόνος
Αύξηση ενυδάτωσης




Τα 7 δραστικά φυσικά συστατικά της σειράς είναι τα εξής:













Φρέσκος Ελληνικός Βασιλικός Πολτός
 
Η καινοτομία που παρουσιάζει η νέα queen bee θέλει το βασιλικό πολτό τοποθετημένο σε λιποσώματα, γεγονός που αυξάνει τη διείσδυση του στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, επιτυγχάνοντας έτσι τη μέγιστη προσφορά θρεπτικών ουσιών. Αποτέλεσμα; Μείωση ρυτίδων και ολική ανανέωση της επιδερμίδας!
 
 
 
Λούπινο

Από την αρχαιότητα το χρησιμοποιούσαν σαν κατάπλασμα ως καταπραϋντικό και μαλακτικό για την αντιμετώπιση των σπυριών, των αποστημάτων και των φλεγμονών όπως τα εκζέματα και οι λειχήνες. Το εκχύλισμα λούπινου διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου.
 
Τζιτζιφιά

Αυξάνει τη σφριγηλότητα του προσώπου και δίνει εφέ lifting στην επιδερμίδα.
 
Κίστος & Υαλουρονικό οξύ

Το πρώτο έχει αντιοξειδωτική δράση. Ενισχύουν τη φυσική άμυνα και την υγρασία της επιδερμίδας.
 
Rabdosia Rubescens

Είναι ασιατικό φυτό, με συστατικά που επιδρούν στην παραγωγή μελανίνης (αντιμετώπιση πανάδων). Έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, προάγει την παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι και ΙΙΙ. Οι αγγειοσυσπαστικές του ιδιότητες μειώνουν τις τοπικές κοκκινίλες του δέρματος, οι οποίες παρατηρούνται με την πάροδο του χρόνου σε εντοπισμένα σημεία του προσώπου.
Δίνει λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα.
 
Πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης

Η πρόπολη περιέχει κατά μέσο όρο 55% ρητίνες, 30% κερί, 10% αιθέρια έλαια και 5% γύρη, φλαβονοειδή, φαινολικές και αρωματικές ουσίες και ιχνοστοιχεία. Το εκχύλισμα της πρόπολης ενισχύει την λάμψη και την υγεία του δέρματος και του παρέχει αντιφλεγμονώδη δράση, επίσης έχει αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές και ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες. Τέλος, προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει από το οξειδωτικό stress και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το 2013 η ΑPIVITA κέρδισε Βραβείο Καινοτομίας για την Πατέντα Εκχύλισης Πρόπολης Κατά της Πρόωρης Γήρανσης, αποτέλεσμα εμπειρίας χρόνων αλλά και της μεγάλης τεχνογνωσίας της ΑPIVITA στα μελισσοκομικά προϊόντα. Για πρώτη φορά οι δραστικές ουσίες της πρόπολης ενθυλακώνονται σε κυκλοδεξτρίνη προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη και σταθερή συγκέντρωση των φλαβονοειδών και πολυφαινολών που περιέχει, στο τελικό προϊόν. Με αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται από 8 κλινικές μελέτες, αυτό το πανίσχυρο αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό εκχύλισμα περιορίζει σημαντικά την επίδραση των ελεύθερων ριζών, αυξάνει τη ζωτικότητα της επιδερμίδας και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.
Βιολογικά αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, μύρου και λιβανιού τονώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα και τη διάθεση.
Μύρο → Αποτοξίνωση και τόνωση
Λιβάνι → Αντιφλεγμονώδες
Τριαντάφυλλο → Αντιοξειδωτικό


 
Σανδαλόξυλο (στην κρέμα ματιών QUEEN BEE), σαν αντιφλεγμονώδες και
χαλαρωτικό





Μια ακόμη καινοτομία που παρουσιάζει η νέα σειρά είναι η αντικατάσταση του νερού με έγχυμα από ελληνικό, βιολογικό άγριο τριαντάφυλλο από το Νυμφαίο της Φλώρινας, πλούσιο σε πολυφαινόλες, το οποίο ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση των προϊόντων.




 

 
Η μοναδική αυτή σύνθεση της νέας σειράς queen bee έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:


Πρόγραμμα αντιγηραντικής φροντίδας
 
 
Ορός ολιστικής αντιγήρανσης Queen bee (Holistic Age Defense Serum)



 Αποτελεί την πιο εντατική αγωγή στο πρόγραμμα αντιγήρανσης καθώς:




Η σύνθεσή του είναι ενισχυμένη: περιέχει πολύ πιο υψηλή συγκέντρωση σε δραστικά συστατικά
Εισχωρεί πιο βαθιά στο δέρμα
Προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί την κρέμα καθημερινής φροντίδας, βοηθώντας την να εισχωρήσει καλυτέρα και πιο αποτελεσματικά στα βαθύτερα στρωματά της
Περιέχει διπλάσια συγκέντρωση φρέσκου ελληνικού βασιλικού πολτού, καθιστώντας τον, το πιο αποτελεσματικό προϊόν της νέας σειράς queen bee.


Εφαρμόζεται ΠΡΩΙ και ΒΡΑΔΥ σε καθαρή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό πριν από την κρέμα Queen Bee.

Η κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας SPF20 είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και παρέχει υψηλή προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες UVA-UVB καθώς και από τη φωτογήρανση.

Εφαρμόζουμε καθημερινά, μετά τον ορό QUEEN BEΕ με απαλές κυκλικές κινήσεις.

Στη συνέχεια μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω απλές πιέσεις για να τονώσετε τη μικροκυκλοφορία και να ενισχύσετε τη σύσφιγξη της επιδερμίδας.



ΜΕΤΩΠΟ: Με τις άκρες των δαχτύλων τραβάμε ανοδικά από το πάνω μέρος των φρυδιών προς τις ρίζες των μαλλιών.


ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ: Πιέζουμε σταθερά σε 3 σημεία, για τουλάχιστον πέντε δευτερόλεπτα στις εξής κοιλότητες: στα πλαϊνά της μύτης, στη μέση των ζυγωματικών και στη μέση του αυτιού.


ΣΤΟΜΑ: Πιέζουμε σε 3 σημεία: στη μέση του άνω χείλους, στο κέντρο του πηγουνιού και στην κοιλότητα κάτω από το πηγούνι.


ΠΗΓΟΥΝΙ: Με ελαφρά τσιμπήματα γλιστράμε κατά μήκος του πηγουνιού.



Η 24ωρη κρέμα ολιστικής αντιγήρανσης Queen Bee διαχωρίζεται σε 2 τύπους: Ελαφριάς υφής για Κανονικές-Μεικτές Επιδερμίδες και Πλούσιας υφής για πιο ξηρές επιδερμίδες.

Εφαρμόζουμε Πρωί και Βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα μετά το Serum ακολουθώντας τις παραπάνω κινήσεις-μασάζ.

Η Κρέμα Νύχτας Ολιστικής Αντιγήρανσης Queen Bee είναι σχεδιασμένη να είναι πιο θρεπτική, επανορθώνοντας  την επιδερμίδα κατά την διάρκεια της νύχτας, όπου ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων αυξάνεται.


Περιέχει –εκτός των υπολοίπων βασικών φυσικών δραστικών συστατικών- και εκχύλισμα παπάγιας. Η παπαΐνη που περιέχεται στο εκχύλισμα, με ελαφριά απολεπιστική δράση, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, μειώνει τις ατέλειες, αυξάνει την ανθεκτικότητα, ενισχύει τη φωτεινότητα, χαρίζοντάς της λαμπερή και νεανική όψη.

Τέλος, η Κρέμα Ματιών QUEEN BEE είναι σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, μειώνοντας τις ρυτίδες, τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους και χαρίζει φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.
Το εκχύλισμα ακακίας προστατεύει από την κυτταρική κόπωση και χαλάρωση και καταπολεμά  τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Επιπλέον, το βιολογικό αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου τονώνει και αναζωογονεί το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής αλλά και τη διάθεση!



Σας περιμένουμε στα NotosPharmacies να δοκιμάσετε και να ενημερωθείτε για τη νέα σειρά ολιστικής αντιγήρανσης QUEEN BEE, να την αποκτήσετε και να ανακαλύψετε μέσα από την εφαρμογή της, ένα καινούριο, αναζωογονημένο και νεανικό πρόσωπο!!
Η αισθητικός μας, Λουκία Καραγιάννη, αλλά και όλο το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας!

Βρείτε τα προϊόντα της Quenn Bee στο eshop μας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου