Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Οι έντονοι ρυθμοί της πόλης


Εδώ και χρόνια γνωρίζεις ότι πρέπει να προστατεύεις το δέρμα σου από τον ήλιο. Όσο όμως το περιβάλλον που ζούμε αλλάζει, τόσο η επιδερμίδα σου εκτίθεται σε νέους κίνδυνους και ο ήλιος δεν είναι ο μόνος εχθρός. Οι ειδικοί επισημαίνουν εκτός από τις ακτίνες UV έρχονται να προστεθούν το stress, η μόλυνση, η κούραση και η λάθος διατροφή. Οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές για το δέρμα σου! Ποιες είναι αυτές; Ερεθισμοί – αφυδάτωση – δυσχρωμίες και πρόωρη γήρανση. Επιπλέον δεν είναι μόνο η έκθεση στον ήλιο αλλά και οι ατελείωτες ώρες μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών, της τηλεόρασης, ακόμα και των κινητών. Ειδικά το βράδυ, αυτό το μπλε φώς που εκπέμπουν όλες αυτές οι συσκευές μπορεί να είναι χειρότερο και από τον ήλιο... Επίσης και ο μη ποιοτικός ύπνος λόγω του καθημερινού άγχους παίζει καθοριστικό ρόλο στην πρόωρη γήρανση.

Μπορείς να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τους έντονους ρυθμούς της πόλης με δύο βασικούς τρόπους:


Αρχικά με τον σωστό καθαρισμό, αφού επιλέξεις ένα κατάλληλο καθαριστικό για τον δικό σου τύπο δέρματος που θα απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ σου και θα προσφέρει άνεση στην επιδερμίδα σου.

Και φυσικά με την σωστή και πάλι επιλογή μιας κρέμας, η οποία θα λειτουργεί ως ασπίδα προστατεύοντας την επιδερμίδα σου από τον ήλιο και την ρύπανση αφήνοντας το πρόσωπο σου λείο και απαλό.

 

TIP ΟΜΟΡΦΙΑΣ


Αφού καθαρίσεις το πρόσωπό σου και πριν βάλεις την κρέμα σου, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις έναν ορό ανάλογα με τις ανάγκες σου. 

 

DARPHIN INTRAL MOUSSE CLEANSER


Καθαρίζει απαλά και αποτοξινώνει το δέρμα, απομακρύνει τους περιβαλλοντικούς ρύπους και βοηθά στην απομάκρυνση του make up, δίνει άνεση και απαλότητα στην ευαίσθητη επιδερμίδα, σέβεται το PH της επιδερμίδας.

 

DARPHIN INTRAL LIGHTWEIGTH SHIELD SPF 50

Προστασία από 100% φυσικά μεταλλικά φίλτρα με δείκτη SPF 50.
Προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.
Φυσικά μεταλλικά χρωστικά που δημιουργούν έναν καθαρό και φωτεινό τόνο.
Εφαρμόζεται πάνω από οποιαδήποτε κρέμα ημέρας και πριν το make up.
Εφαρμόζεται και στην περιοχή των ματιών πάνω από την κατάλληλη κρέμα ματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου