Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

LUMIERE ESSENTIELLE Λάμψη και Ενυδάτωση




Σύνταξη-Επιμέλεια: Λουκία Καραγιάννη, Αισθητικός
Φαρμακείο Λυμπερόπουλος Αναστάσιος, Λ.Βουλιαγμένης 54, Βούλα 


Το δέρμα λάμπει και είναι φωτεινό όταν αντανακλά το φως. Το φως είναι η ουσία της ζωής, και του όμορφου δέρματος. Αντιθέτως, όταν το δέρμα δεν αντανακλά σωστά το φως, τότε ίσως να υπάρχει ανόμοια και τραχιά υφή ή να είναι αφυδατωμένο.

Η λύση βρίσκεται στην νέα σειρά της DARPHIN LUMIERE ESSENTIELLE.  Η LUMIERE ESSENTILLE φωτίζει και ενυδατώνει το δέρμα,  με ένα ισχυρό συνδυασμό από τα καλύτερα βότανα. Η σύνθεσή της, καταφέρνει να απομακρύνει το πέπλο της θαμπάδας και να ενισχύσει την υγρασία του δέρματος για μια λαμπερή επιδερμίδα.
Η LUMIERE ESSENTIELLE απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με θαμπή όψη, που χρειάζονται φυσική λάμψη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα τους.
Ο συνδυασμός δύο προϊόντων, μιας κρέμας και ενός serum, καταφέρνει να «αγκαλιάσει» με μοναδικό τρόπο την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα λαμπερό και λείο αποτέλεσμα. Επιπλέον, ενισχύει την εξισορρόπηση της ενυδάτωσης για την διατήρηση ενός  υγιούς δέρματος και αναζωογονεί  βοηθώντας στην ενίσχυση της λάμψης.
Στην καρδιά της σύνθεσης της σειράς, βρίσκεται ο συνδυασμός από 7 προσεκτικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια από εσπεριδοειδή, άνθη, ξύλο και μπαχάρι που φωτίζουν και αναζωογονούν.
1.       Ακέτυλο - γλυκοζαμίνη απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ανανεώνει την επιδερμίδα.
2.       Υαλουρονικό οξύ για ενίσχυση της ενυδάτωσης.
3.       Βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική δράση.
4.       Το μείγμα αιθέριων ελαίων από εσπεριδοειδή αποτελείται από
·         Tangerine (γνωστό για την ενίσχυση της ενέργειας και βελτίωση της διάθεσης). Βοηθά στην απαλότητα του δέρματος.
·         Orange δροσιστικό, χαλαρωτικό και καταπραϋντικό για το πνεύμα και την ψυχή, προσφέρει ηρεμία και αναζωογόνηση ταυτόχρονα.
5.       Αιθέρια έλαια από άνθη όπως
·         Rose που λειαίνει την υφή του δέρματος, ενυδατώνει και βελτιώνει συνολικά την επιδερμίδα.
·         Neroli βοηθά στην βελτίωση της υγείας του δέρματος στη ρύθμιση και στη λάμψη ενισχύοντας τη φωτεινότητα και μειώνοντας την ερυθρότητα.

6.   Ylang ylang αναπλάθει τα κύτταρα και λειαίνει την υφή του δέρματος.
7.   Μπαχάρι και ξύλο όπως τζίντζερ  και  κέδρος που δημιουργούν ένα ζεστό, ξυλώδες άρωμα για  μια  μοναδική ανακουφιστική και αναζωογονητική εμπειρία…


LUMIERE ESSENTIALLE OIL SERUM
Χάρη στην καινοτόμο  μοναδική τεχνολογία αυτού του serum, της κρυσταλλικής του σύνθεσης και με το  συνδυασμό από 7 αιθέρια έλαια χαρίζει ένα δυναμικό αποτέλεσμα. Σε κάθε μπουκάλι αιωρούνται 7.000 μικρο κάψουλες ελαίου οι οποίες σχηματίζονται αριστοτεχνικά σταγόνα-σταγόνα. Με κάθε πίεση της αντλίας, οι 2 φάσεις απελευθερώνονται φυσικά για ανάλαφρη φρεσκάδα και απολαυστική άνεση. Η δράση του ενισχύεται από ένα θαλάσσιο εκχύλισμα που προέρχεται από τις γαλλικές ακτές. Άμεσα η ενυδάτωση ενισχύεται, η λαμπερή όψη βελτιώνεται και η επιδερμίδα ακτινοβολεί από ομορφιά. Σε βάθος χρόνου, η κυτταρική ανανέωση αυξάνεται και αποκαλύπτεται διαρκώς μια πιο λαμπερή επιδερμίδα.
LUMIERRE ESSENTIELLE OIL GEL CREAM
Το υπέροχο κοκτέιλ από 7 αιθέρια έλαια αναμειγνύεται σε μια κασμιρένιας  υφής  gel-cream προσφέροντας άμεση λάμψη και άνεση στην επιδερμίδα. Επίσης, περιέχει φυτικά σάκχαρα που ενισχύουν την άμυνα και την υγρασία της επιδερμίδας, και φωτοδιαθλαστές που προσφέρουν άμεση λάμψη.
Η απαλή σύνθεση της κρέμας-gel χαρίζει μοναδική άνεση ενώ ο συνδυασμός ελαίου δίνει ένα πέπλο λάμψης και θρέψης στο τελείωμα. Άμεσα η επιδερμίδα είναι ελαστική, η ενυδάτωση και η λαμπερή όψη βελτιώνεται και η επιδερμίδα ακτινοβολεί από ομορφιά.
Η DARPHIN σας προσκαλεί και σας προτείνει να ενισχύσετε το πρόγραμμα ομορφιάς σας με την δύναμη της ανάμιξης.
Η εξατομικευμένη ανάμιξη μπορεί να μεταμορφώσει το δέρμα σας, λίγες μόνο σταγόνες αρκούν..
Δημιουργημένα με τα καλύτερα αιθέρια έλαια, τα πολύτιμα ελιξίρια της Darphin είναι φτιαγμένα με 99% φυσικά συστατικά και προσθέτουν μια εξατομικευμένη διάσταση στη ρουτίνα ομορφιάς.
Έλαια που τονώνουν το δέρμα, προσφέρουν άμεση λάμψη, βοηθάνε στην ενδυνάμωση της ασπίδας που αποδυναμώνεται από τις περιβαλλοντολογικές επιθέσεις. Απορροφούνται εύκολα από το δέρμα, τρέφουν χωρίς να είναι λιπαρά, βοηθάνε στην αναπλήρωση των λιπιδίων και στην εξισορρόπηση του δέρματος.
8-FLOWER NECTAR OLIKH ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
JASMIN ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ
ORANGE BLOSSOM ΛΑΜΨΗ
CHAMOMILE ΗΡΕΜΙΑ
ROSE ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
NIAOULI ΡΥΘΜΙΣΗ
TANGERINE ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Αναμίξτε μερικές σταγόνες από το ελιξίριο σας στην παλάμη σας μαζί με την  δική σας κρέμα darphin και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα…


Tip: Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με την αισθητικό μας, Λουκία Καραγιάννη για μια δωρεάν περιποίηση προσώπου στο τηλέφωνο 2109689917

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου